Preguntes / Freqüents

Intentarem respondre a tots els vostres dubtes i preguntes que puguin sorgir abans de venir al 360ºeXtrem:
Actualment poden haver canvis en el funcionament o en els horaris del 360ºeXtrem degut als protocols establerts pel Govern d'Andorra per la COVID-19.
1. Com funciona si volem venir al 360ºextrem?
Si esteu planejant venir al 360ºeXtrem, estarem ben contents de veure'us. Només cal que vingueu amb ganes de passar-ho bé i a la nostra recepció escolliu la zona que voleu accedir i compreu els tiquets.
2. Cal reservar abans de venir?
Recomanem realitzar reserva si vens sol, amb amics, germans... per passar-ho bé una estona. També cal realitzar una reserva si es vol una classe amb monitor, es vol celebrar un aniversari amb un dels nostres "packs" o bé, ets una escola, club... Es pot realitzar la reserva via e-mail: esport@360extrem.com o per telèfon: (+376) 828 566
3. Hi ha una edat mínima i màxima per entrar?
Existeix una edat mínima per a cada zona:
- Per accedir al "Kids corner" s'ha de tenir entre 0 i 3 anys.
- Per a la "Zona Freestyle" l'edat mínima és de 6 anys.
- Per patinar al "Bowl" l'edat mínima és de 6 anys.
- Pel "Jumping" l'edat mínima és de 3 anys. Però de 3 a 5 anys els nens han d'anar acompanyats per un adult, que també ha de comprar l'entrada.
No hi ha una edat màxima per entrar a saltar, patinar o passar-ho bé. Tothom és benvingut a fer-ho!
4. Cal firmar algun document per accedir?
Si, la primera vegada que es vulgui accedir a les nostres instal·lacions (zona freestyle, bowl o jumping) cal omplir el full de normativa. Aquest, es pot firmar a la mateixa recepció del 360ºeXtrem (en tenim d'impresos) o bé, es pot descarregar i portar-lo firmat des de casa. En el cas de ser menor d'edat la fulla ha d'estar firmada per un adult. I en el cas de ser una escola, club o associació hi ha la possibilitat de firmar la fulla com a grup (només firmarà el responsable del grup fent-se càrrec de tots ells).
Descarrega't la fulla de nens/es de 3 a 5 anys
Descarrega't la fulla de nens/es de 6 a 11 anys
Descarrega't la fulla de nens/es de 12 a 17 anys
Descarrega't la fulla de major d'edat
Descarrega't la fulla de grups
5. Cal portar el meu material o el puc llogar?
Recomanem que cadascú porti el seu material.
En el cas de no portar el material propi hi ha la possibilitat de llogar-lo a la nostra recepció:
- Skate, scooter i BMX - Preu lloguer 6€
- Esquís o taula de snowboard - Preu lloguer 10€
- Esquís o taula de snowboard + botes - Preu lloguer 15€
El casc, a les rampes de fusta i snowflex i al bowl és d'ús obligatori. Per aquest motiu, el proporcionem de forma gratuïta amb el preu de l'entrada. Demanar-lo a recepció. També es pot utilitzar el propi.
6. Com cal anar vestit?
Recomanem venir vestit amb roba còmode (d'esport) per tal d'estar còmode a l'hora de saltar, moure's i patinar.
Per saltar per la rampa de snowflex aconsellem venir amb roba esportiva de màniga llarga i pantaló llarg. També, saltar amb guants d'esquí.
7. Els acompanyants poden accedir a les instal·lacions?
Els acompanyants que no desitgin comprar una entrada per a saltar, patinar... no podran accedir a les instal·lacions per motius de seguretat.
Els acompanyants disposen d'un snack-bar, situat a la primera planta i amb vista a les instal·lacions, per tal de gaudir mirant, fent fotografies o prenent alguna cosa.
8. Com puc fer-ho per regalar una entrada al 360ºeXtrem?
Molt fàcil! Si voleu regalar una entrada a un amic, un familiar, un professor/a, un company de feina... només heu de contactar amb nosaltres o bé, venir al 360ºextrem i us prepararem una entrada regal. Només haureu d'indicar que voleu regalar (una entrada, una classe amb monitor,...) I l'afortunat podrà gastar-ho a les nostres instal·lacions portant la targeta regal (dins del termini establert que marqui aquesta).
9. Poden entrar gossos?
Els gossos són benvinguts a la nostra recepció. Però per motius d'higiene no podran accedir ni als vestuaris, ni a l'interior de les zones, ni al nostre snack-bar.
10. Disposeu d'aparcament?
Disposem d'un aparcament gratuït pels clients del 360ºeXtrem, situat justament davant del centre.